Sadettin Türkün Ortaokulu

WEB https://sadettinturkunortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Barış Mah. Nilüfer Hatun Cad. No.29 NİLÜFER / BURSA
VİZYON : Sadettin Türkün Eğitim Kurumu olarak; Kurum kültürünü benimsemiş, kazandığı donanımı bir üst eğitim kurumunda ve geleceğin Türkiye’sinde etkin bir şekilde kullanabilen, öğrencileri hayata hazırlayan bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Öğrencilerimizin potansiyelini iyi kullanan, farkındalık ve biz bilincine sahip, kültürel değerlerine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR : 13-14 Yaş Makaralı Yay Türkiye Şampiyonu Selin KESER Biatlon Yıldız Erkek Bursa İl Birincisi Mustafa Sabri MERCAN Nilüfer Belediyesi Sorumlu Tüketim ve Üretim Resim Yarışması Birincisi Melisa ÖZMEN Nilüfer Belediyesi Sorumlu Tüketim ve Üretim Resim Yarışması Üçüncüsü Zeliha İrem ELBİR

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09.00- 15.25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : 9-D , 9- M , B-45 , 43-H , 95 ve 95- A nolu otobüsler
Yerleşim Yeri : Bursa İline bağlı Nilüfer İlçesinde yer alan okulumuz bulunduğu konum itibariyle ilçenin merkezinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bursa/Nilüfer İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK Gürültü Kirliliği, Nedenleri, Etkilerinin Azaltılması Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Öğrenciler AB´yi Öğreniyor Projesi KOZAile Projesi e-Twinning Proje Ortaklığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı